Der skal bruges:

150 g margarine
175 g (3½ dl) mel
85 g (>1 dl) sukker
Lidt salt
½ tsk bagepulver

Fyld:
5 dl bær eller frugt som f.eks.
rabarber,
hindbær
blåbær
kirsebær
solbær
stikkelsbær
2 spsk sukker
1½ tsk kartoffelmel
Tærtebund: smelt margarinen. Bland de tørre ingredienser i en skål og rør den smeltede margarine i. Fordel dejen i en tærteform.
Læg bærrene på og drys med sukker, der er blandet med kartoffelmel.
Sæt formen i ovnen ved 225 grader og bag til bunden er gylden og sprød, ca. 20 min.

Serveres med iskoldt flødeskum eller creme fraiche.
Tærte med frugt/bær
Tærten kan laves med alle slags bær og frugter som fylld. Tærterne er velegnede til at fryse ned. Lad dem tø op ved stuetemperatur og giv dem derefter et par minutter i ovenen, så de bliver lune og sprøde.