Der skal bruges:

8 tynde skiver svinekød af skinkeinderlår.
2 spsk mel
½ tsk salt
½ tsk peber
30 g margarine
------------------------
Sovs
25 g margarine
1 stk finhakket løg
75 g finhakket røget skinke
2 spsk tomatpuré
1 spsk paprika
1 spsk mel
4 dl vand
2 spsk hakket persille
1 fed hvidløg
2 dl creme fraiche
salt, peber
  
Begynd med at lave sovsen
Svits løget, tilsæt skinke og paprika og lad det svitse lidt med.
Drys melet over og afbag med vandet, pisk indtil sovsen er klumpfri
Tilsæt tomat puré, finhakket hvidløg, hakke persille og creme fraiche.
Smag sovsen til med salt og peber.
Bank kødet let, vend det i mel krydret med salt og peber.
Brun det på begge sider, og læg det i et velsmurt ildfast fad.
Hæld sovsen over og dæk fadet med låg eller folie.
Stil fadet på ovnrist midt i ovnen ved 225 i ca. 25 min.

Hertil serveres løse ris
Svinekød Ungarn