Der skal bruges:

1 dl vand
50 g smør
50 g mel
2 æg

Osten
50 g Dana Blue
50 g gl. Ost (revet)
50 mandler
4 spsk piskefløde
4 spsk portvin/cognac
Stødt hvid peber
Vandet og smørret bringes i kog i en tykbundet gryde, melet kommes i på en gang under kraftig piskning.
Dejen varmes godt igennem, til den slipper gryden. Tages nu af ilden og og de sammenpiskede æg tilsættes lidt ad gangen, medens der piskes godt.
Dejen, der ikke må være for lind, sætte på en plade med to teskeer i meget små portioner.
Pladen sættes på en af de øverste riller i ovnen ved 200015 min. Ovendøren må ikke åbnes under bagningen.
Osten og mandlerne røres sammen med fløden og portvinen til en lind grød og smages til med peber.

Når vandbakkelserne er kolde, skæres de igennem på tværs og ostecremen kommes i.
Ostevandbakkelser