Der skal bruges:

750 gr æbler
3 dl vand
11/2 dl rørsukker
1 tsk. fintrevet ingefær
½ tsk. chilipulver
1 flækket vaniljestang


50 gr hakkede hasselnøddekerner
50 gr havregryn
2 ½ spiseskefuld akaciehonning
  
1.  Skræl æblerne
2.  Kom æbler, vand, ingefær, chilipulver, vaniljestang i en gryde.
3.  Kog ca. 8 min. Tag vaniljestangen op
4.  Rist havregryn og nødder på en tør pande
5.  Tag panden af varmen og kom honning i
6.  Kom havregrynene på et stykke bagepapir
7.  Rør creme fraiche, flormelis og appelsin sammen
8.  Tag et glas. Kom æblemos nederst - derefter havregryn og til sidst creme
9.  Pynt med appelsinskal
Æbletrifli med ingefær og chili
Creme:
400 gr cheasy fraiche 9 %
2 spiseskefulde flormelis
1 tsk. revet appelsinskal

Pynt:
Fintstrimlet appelsinskal
Tak til Lilian